Kom op avontuur in het Philips de Jonghpark

Op zaterdag 17 augustus 2019 keert het Hidden Garden Festival voor de derde keer terug op de mooiste locatie van Eindhoven: het Philips de Jonghpark.

Kom op avontuur, struin door het groen, laat je trakteren op verrassend entertainment en heerlijk eten en geniet bij de verschillende area’s van de fijnste house, techhouse, deephouse, progressive en techno.

De eerste 2 edities waren volledig uitverkocht dus scoor snel je ticket(s) via deze website.

Line-up

Download de Hidden Garden Festival app via Woov.com/HiddenGarden en stel zelf je favoriete programma samen, zie waar je vrienden staan en vind je weg op het festival via de digitale plattegrond.

“THE GARDEN”

“THE FOREST”

“THE SHADE”

Foto’s

« 2 van 3 »

Informatie

Datum, tijd & toegang

Hidden Garden Festival 2019 start op zaterdag 17 augustus 2019 om 13.00u en eindigt om 23.00u. Tot 21.00u is het mogelijk om het evenement te bezoeken wanneer je in het bezit bent van een ticket. Hierna zullen de toegangsdeuren gesloten worden.

Ticketprijs

Tickets worden in 3 fases verkocht en hoe eerder je je ticket(s) koopt, hoe goedkoper je uit bent.

Phase 1 – € 29,50 exclusief fee = SOLD OUT

Phase 2 – € 35,00 exclusief fee = SOLD OUT

Phase 3 – € 40,00 exclusief fee

Legitimatie

De minimum leeftijd om Hidden Garden Festival te mogen bezoeken is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem dus altijd een geldig legitimatiebewijs mee.

Route, vervoer & parkeren

Het adres van het Philips de Jonghpark is Achtseweg Zuid, Eindhoven. Volg de bewegwijzering die de routing aangeeft per verkeersstroom rondom de festivallocatie.

Fietsen
Bij de entree van het Philips de Jonghpark is een ruime fietsenstalling aanwezig. Hier kunnen fietsen gratis worden geplaatst. Volg de aanwijzingen van het personeel en de bewegwijzering op. Verkeerd geplaatste fietsen welke overlast voor de buurt veroorzaken kunnen worden verwijderd.

Trein
Het festivalterrein ligt op loopafstand van het treinstation Strijp S.

Auto’s
Direct naast het Philips de Jonghpark is een ruime parkeerplaats waar auto’s tegen betaling van €10,-kunnen parkeren. Volg de aanwijzingen van het personeel en de bewegwijzering op. Let op! In het gehele gebied buiten de aangewezen parkeerplaats geldt een parkeer,- en wegsleepverbod.

 

Lockers

Direct na de visitatie staan de lockers. Huur hier je kluisje voor € 7,-. Aangezien het lockers met pincode zijn hoef je geen borg te betalen.

Pinnen

Bij de bonnenkassa kun je pinnen. We raden je echter aan voldoende cash geld mee te nemen omdat geldautomaten afhankelijk zijn van een stabiele netwerkverbinding.

Roken

Het is niet toegestaan om onder overkappingen en in tenten te roken. Rokers mogen in de open lucht wel roken.

Drugsbeleid

Hidden Garden Festival conformeert zich aan het lokale beleid van de politie Eindhoven. Dit is zero tolerance. Dat betekent dat geen enkele vorm van zowel soft,- als harddrugs is toegestaan. Er wordt zorgvuldig gevisiteerd.

 

Neem contact met ons op!

 

EMAIL US  |  FACEBOOK EVENT

Minority Events | La Fête 040 | Privacy Statement | Algemene voorwaarden