HIDDEN GARDEN FESTIVAL 2021 = SOLD OUT

Yes!

De zon is weer gaan schijnen in festival-land en dus kijken we er onwijs naar uit om jullie na een jaartje pauze eindelijk weer te ontvangen op Hidden Garden Festival ‘21 😍

De datum, 14 augustus, stond al met potlood in jullie agenda’s maar daar kan vanaf nu een enorme rode cirkel omheen want alle seinen staan op groen om met een legendarische editie ons 5 jarig bestaan te gaan vieren ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Line-up

Inmiddels is ook de volledige line-up bekend en we zijn zo trots als een hond met zeven l*llen dat we kunnen bevestigen dat de volgende DJ’s op 14 augustus naar onze prachtige tuin zullen komen:

– Nic Fanciulli
– Marco Bailey
– Patrice Baumel
– Karotte
– Nakadia
– De Sluwe Vos
– Miss Melera
– Juan Sanchez
– Anna Reusch
– Remy Unger
– VNTM Live
– Budakid
– STVN
– Lemon Aid
– Claudio

Tickets

Dat jullie ook al helemaal in de festival-mood zijn IS wel te merken want alle tickets voor Hidden Garden 2021 zijn stijf uitverkocht dus prijs je gelukkig wanneer jij één van de bezitters bent van een kaartje want deze 1e post-corona editie belooft magistraal te worden.

Heb je vorig jaar tickets gekocht die je om wil zetten maar dit jaar? Sit back, relax, geniet vast van de voorpret en wacht rustig af tot je een mail van ons ontvangt met nadere instructies. Deze zul je enkele weken voor het festival ontvangen.

Toegang ivm Corona

Met het oog op toegang tot het festival volgen wij de mogelijkheden die de overheid ons biedt. Voor zover nu bekend verwachten we dat je bij binnenkomst aan moet kunnen tonen dat je al corona hebt gehad, ingeënt of getest bent. Hoe dit exact in zijn werk gaat laten we je zo spoedig mogelijk weten.

Let’s meet again op 14 augustus in het Philips de Jongh Park.

Peace ✌️

Kom op avontuur in het Philips de Jonghpark

Op zaterdag 14 augustus 2021 viert het Hidden Garden Festival haar 5 jarig bestaan op de mooiste locatie van Eindhoven: het Philips de Jonghpark.

Kom op avontuur, struin door het groen, laat je trakteren op verrassend entertainment en heerlijk eten en geniet bij de verschillende area’s van de fijnste house, techhouse, deephouse, progressive en techno.

Alle vorige edities waren volledig uitverkocht en ook deze editie is volledig SOLD OUT.

Tickets

TICKETPRIJS

Phase 1 – 29,50 exclusief fee -> SOLD OUT 
Phase 235,00 exclusief fee -> SOLD OUT
Phase 340,00 exclusief fee -> SOLD OUT

 

MOET IK MIJN KAARTJE UITPRINTEN?

Je kunt de barcode op het kaartje ook vanaf het scherm van je telefoon laten scannen.

Zorg er wel voor dat je telefoon voldoende is opgeladen en dat het scherm bij binnenkomst zo helder mogelijk staat.

Line-up

NIC FANCIULLI
MARCO BAILEY
PATRICE BAUMEL
KAROTTE
NAKADIA
DE SLUWE VOS
MISS MELERA
JUAN SANCHEZ
ANNA REUSCH
REMY UNGER
VNTM live
BUDAKID
STVN
LEMON AID
CLAUDIO

Foto’s

« 2 van 3 »

Informatie

Datum, tijd & toegang

Hidden Garden Festival 2021 start op zaterdag 14 augustus 2021 om 13.00u en eindigt om 00.00u. Tot 21.00u is het mogelijk om het evenement te bezoeken wanneer je in het bezit bent van een ticket. Hierna zullen de toegangsdeuren gesloten worden.

Ticketprijs

Tickets worden in 3 fases verkocht en hoe eerder je je ticket(s) koopt, hoe goedkoper je uit bent.

Phase 1 – € 29,50 exclusief fee -> SOLD OUT

Phase 2 – € 35,00 exclusief fee -> SOLD OUT

Phase 3 – € 40,00 exclusief fee -> SOLD OUT

Legitimatie

De minimum leeftijd om Hidden Garden Festival te mogen bezoeken is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem dus altijd een geldig legitimatiebewijs mee.

Route, vervoer & parkeren

Het adres van het Philips de Jonghpark is Achtseweg Zuid, Eindhoven. Volg de bewegwijzering die de routing aangeeft per verkeersstroom rondom de festivallocatie.

Fietsen
Bij de entree van het Philips de Jonghpark is een ruime fietsenstalling aanwezig. Hier kunnen fietsen gratis worden geplaatst. Volg de aanwijzingen van het personeel en de bewegwijzering op. Verkeerd geplaatste fietsen welke overlast voor de buurt veroorzaken kunnen worden verwijderd.

Trein
Het festivalterrein ligt op loopafstand van het treinstation Strijp S.

Auto’s
Direct naast het Philips de Jonghpark is een ruime parkeerplaats waar auto’s tegen betaling van €10,- kunnen parkeren. Volg de aanwijzingen van het personeel en de bewegwijzering op. Let op! In het gehele gebied buiten de aangewezen parkeerplaats geldt een parkeerverbod en is een wegsleepregeling van kracht.

 

Omzetten tickets HG'20 naar HG '21

Wanneer je tickets hebt besteld voor de editie van 2020 ontvang je in de aanloop naar het festival automatisch een mail waarin we uitleggen hoe we je deze bestelling om zullen zetten naar tickets voor de editie van 2021. Tot die tijd hoef je niets te ondernemen.

 

Lockers

Direct na de visitatie staan de lockers. Huur hier je kluisje voor € 7,-. Aangezien het lockers met pincode zijn hoef je geen borg te betalen.

Pinnen

Bij de bonnenkassa kun je pinnen. We raden je echter aan voldoende cash geld mee te nemen omdat geldautomaten afhankelijk zijn van een stabiele netwerkverbinding.

Roken

Het is niet toegestaan om onder overkappingen en in tenten te roken. Rokers mogen in de open lucht wel roken.

Drugsbeleid

Hidden Garden Festival conformeert zich aan het lokale beleid van de politie Eindhoven. Dit is zero tolerance. Dat betekent dat geen enkele vorm van bezit, gebruik en/of handel in zowel soft,- als harddrugs is toegestaan. Er wordt zorgvuldig gevisiteerd en indien geconstateerd wordt dat je in het bezit bent van soft,- of harddrugs zal je de toegang tot het festival worden ontzegd. Mocht bezit, gebruik en/of handel in zowel soft,- als harddrugs op het festival-terrein worden geconstateerd dan zul je van het terrein worden verwijderd. In géén van bovenstaande gevallen is restitutie van ticket(s) mogelijk.

Toegang ivm Corona

Wij zijn uiteraard enorm blij dat Hidden Garden Festival na een jaar van afwezigheid weer doorgang kan vinden. De verwachting is echter dat er, i.v.m. Covid-19, wel bepaalde voorwaarden gesteld zullen worden aan het betreden van het festivalterrein. Wij volgen hierin de eisen die de overheid stelt en verwachten dat je bij binnenkomst aan zult moeten tonen dat je gevaccineerd bent, reeds corona hebt gehad, ingeënt of negatief getest dient te zijn op Corona. Hoe dit exact in zijn werk zal gaan zullen wij zo spoedig mogelijk communiceren.

 

 

Neem contact met ons op!

 

EMAIL US  |  FACEBOOK EVENT

Minority Events | La Fête 040 |
 Privacy Statement |
Algemene voorwaarden